Service och reparation

Vi servar alla bilmärken på samtliga Allt i Bil-anläggningar. Välkommen att låta oss ta hand om din bil om olyckan varit framme.

Stenskott och bilglas

Allt i Bil i Göteborg har både kompetens, erfarenhet och utrustning för att genomföra ditt rutbyte, och vi för mängder av goda samarbeten med bilglasleverantörer för alla märken.

Plåt och lackskador

Är du nyfiken på att veta mer om Plåt- och lackskador och kanske vill ha en offert för jobbet som behöver göras på din bil – tveka inte att kontakta oss på Allt i Bil!

Nya däck

Behöver din bil en ny uppsättning däck? Köp dina däck hos oss på Allt i Bil. Vi jobbar bara med förstklassiga leverantörer.

Däckbyte

Vi är återförsäljare av såväl nya som andrahandsdäck av kontrollerat god kvalitet. Vi hjälper dig att få tag på nya däck till din bil, som lämpar sig för dess förutsättningar.

Däckhotell

När du låter dina däck vila hos oss på Allt i Bils däckhotell så ser vi till att dina däck både tvättas och vårdas under bästa tänkbara omständigheter.

Fälgar

Skulle du vilja ha en offert för en ny uppsättning fälgar? Tveka inte att höra av dig så ser vi till att hjälpa dig att hitta rätt sorts fälgar till din bil.

Bromsservice

Vi kan hjälpa till med t ex följande: Ojämn bromsverkan, skivor och klossar som slitits ner, åtgärder baserade på besiktningsbetyg, bromsar som låter illa, nedsatt handbromsfunktion, manuell felsökning av ABS, datafelsökning av ABS osv.

Hjulinställning

När din bil behöver hjulinställning så står vi på Allt i Bil redo med kompetens, erfarenhet och moderna instrument.

AC-service

En AC behöver servas precis som vilken annan bildel som helst, den ska kunna erbjuda behagliga temperaturer i bilen, snabbt ta bort imma och dessutom distribuera ren luft i kupén.

Reservdelar

Vi servar och reparerar bilar med delar från MECA alternativt originaldelar. Du väljer själv vilket märke du vill ha. Tack vare goda samarbeten med originalleverantörer har vi snabba leveranser och bra priser.

Släcka 2:or

Våra verkstäder är ackrediterade och kan förvandla din bils 2:or till 1:or & samtidigt rapportera allt till Transportstyrelsen.