Välkommen att boka en tid hos oss när det är dags för ett däckbyte. Vi ser till att däcket blir rätt monterat, kollar mönsterdjup, lufttryck och att bultarna blir rätt dragna.

Vi levererar däck & fälg från:

Dags för däckbyte?

Däckbyte ska enligt lag göras två gånger per år, till sommaren och till vintern. Minimikraven för sommardäck är ett mönsterdjup på minst 1,6 mm och för vinterdäck är det 3 mm, vi rekommenderar att man byter däcken ungefär vid det dubbla. Ett däckbyte behövs också göras när de gamla däcken inte längre håller måttet, ofta är det klokt att byta däcken ett tag innan de ligger på gränsen.

Kanske saknas både tid och intresse och då är du varmt välkommen att lämna in din bil för däckbyte på vår verkstad. Vi tar hand om din bil och dess nya däck på bästa tänkbara vis. Om du behöver byta däck på din bil men inte har några däck så hjälper vi gärna till. Allt i Bil är återförsäljare av nya däck och andrahandsdäck av kontrollerad god kvalitet, vi hjälper dig med rätt däckmodell för årstiden. Vi erbjuder snabb och effektiv service till konkurenskraftiga priser. De goda relationer som vi har arbetat upp till våra leverantörer och samarbetspartners ger dig som kund hos oss oslagbar service och konkurrenskraftiga priser.

Kvalificerad däckservice

Att ha bra däck på bilen är viktigare än vad man kanske tror. Däck med tillräckligt mönsterdjup, rätt montering och balansering och – givetvis – rätt modell för bilen och årstiden – är alla saker man måste se till att ha koll på som bilägare. Har man själv svårt att hålla koll på dessa saker så är regelbunden däckservice ett måste. Däck som inte håller måtten innebär direkt livsfara att köra omkring med. Allt i Bil i Göteborg erbjuder en komplett verkstad som genomför grundlig däckservice till alla möjliga olika bilar – oavsett märke, modell, storlek eller standard. Vi monterar, balanserar, skiftar och kontrollerar dina hjul – både däck och fälg. När man kör omkring med hjul som inte är balanserade så påverkas körningen markant. Det sliter i onödan på såväl bil som däck och vägarna man kör på – och bilen bränner onödigt mycket bränsle. När du låter din bil genomgå däckservice så balanserar vi dina däck så att din körning blir alldeles jämn och behaglig.