När du låter dina däck vila hos oss på Allt i Bils däckhotell så ser vi till att dina däck både tvättas och vårdas under bästa tänkbara omständigheter.

Vi levererar däck & fälg från:

Däckhotell hos Allt i Bil

Vi på Allt i Bil vill underlätta ditt bilägande och därför erbjuder vi olika kringtjänster som sparar på våra kunders utrymme och tid.  Förvaringen av däck som inte används är ett känt gissel. Många har ingen bra förvaringsplats där man kan förvara smutsiga och illaluktande bildäck. Förvarar du dem i vårt däckhotell så slipper du tunga lyft och smuts och sparar utrymme, samtidigt som vi vårdar dina däck för maximal hållbarhet. Under vistelsen på vårt däckhotell förvarar vi dina däck svalt och tvättar dem så att de senare är redo för en ny säsong.

När däcken inte används är det bra att fylla på med ett halvt kilo lufttryck så att däcken håller formen under tiden som de inte används. Onödigt slitage undviks genom att göra rent däcket ordentligt innan förvaringen, som bör ske i ett torrt och svalt utrymme. Glöm inte märka däcket så att det hamnar på rätt plats igen när det är dags. För dig som inte har tid eller intresse att hålla reda på din däckförvaring finns vi på Allt i Bil här för att hjälpa dig. På vårt däckhotell lämnar du in dina däck direkt efter bytet och sedan är det klart.

Genom att ta hand dina däck så kan du se till att de räcker längre. Att köpa nya däck inför varje säsong är både dyrt och onödigt. Vi på Allt i Bil i Göteborg tar gärna emot dina sommar- eller vinterdäck under det halvår då de inte används.  Däck som inte används ska förvaras rätt. I våra utrymmen får däcken de bästa förutsättningarna för ett långt liv.