När du kontaktar oss för en skadebesiktning och anmäler en skada är det viktigt att du har ett skadenummer klart.

Godkända av försäkringsbolag

Plåt och lackskador

Plåt- och lackskador kan uppstå vid skadegörelse, trafikolycka eller genom annan olyckshändelse. En  omlackering av bilen ger den sin forna glans åter och gör att den ser ut som ny igen. När du ger oss på Allt i Bil förtroendet att bättra lacken på din bil tas den omhand av professionella yrkesmän som ser till att jobbet görs efter konstens alla regler. Den som behöver lacka om sin bil som en reparation kan få hjälp med kostnaden av sitt försäkringsbolag.

Vi hjälper självklart även dig som vill lacka om din bil för skojs skull. Oavsett varför du vill lacka om din bil finns vi här för att hjälpa dig och inget jobb är för stort eller för litet, vi kan hjälpa till med allt från mindre lackeringsjobb till mer omfattande reparationer. Vi utför billackeringar och reparationer i plåt, lack och plast med kvalitet, erfarenhet och kompetens.

Kostnaden för billackering beror på hur mycket grundarbete som behöver göras och storleken på ytan som ska lackas. Hör gärna av dig till oss på Allt i Bil i Göteborg om du vill ha en offert på billackering.

Plastreparation

På en bil finns det flera delar som är gjorda av plast. Vid en krock kan till exempel en stötfångare skadas och behöva en plastreparation. Ofta kan en skadad bilplastdetalj repareras istället för att bytas ut mot en ny, det är bättre ur miljösynpunkt och billigare för kunden. I de flesta fall går det att återställa en skadad bilplastdetalj men inte alltid. Vill du veta mer om hur du kan få hjälp med plastreparation av din bil, tveka inte att kontakta oss på Allt i Bil för mer information och en offert.

Skadereparation

En av de vanligaste orsakerna till varför en bil lämnas in för billackering är att en skada har uppstått i lacken, ofta en krockskada, parkeringsskada, ett oförsiktigt dörruppslag eller en irriterande repa. Skadan i lacken brukar uppstå efter en olycka av nämnda slag, men kan också vara ett resultat av ett sabotage. Den som helt eller delvis behöver lacka om sin bil som en skadereparation brukar kunna få detta betalt av sitt försäkringsbolag. Vill man lacka om sin bil för skojs skull brukar man få bekosta billackeringen själv. Oavsett anledningen till varför du vill lämna in din bil för billackering så finns våra kompetenta billackerare här till din tjänst. Vi genomför allt från mindre lackeringsjobb till mer omfattande sådana.

Bättring av lacken

En bil med några år på nacken tappar ofta sin lyster och det är dessvärre nästan oundvikligt med repor, stenskott och andra skönhetsfläckar – fler ju längre tid man har sin bil. En bättring av lacken gör under för bilens utseende – den blir faktiskt som ny! Hos oss på Allt i Bil kan du få en bättring av lacken av professionella yrkesmän som ser till att jobbet blir gjort efter konstens alla regler.

Att lacka en bil är både roligt och kreativt, men tidskonsumerande. Priserna för vad det kostar att få sin bil lackad varierar beroende bilens skick, dvs hur mycket grundarbete som behöver göras, samt hur stor yta som ska lackas. En komplett billackering kräver både tid och kunskap vilket gör att priset initialt kanske kan upplevas som en aning högt. Är du nyfiken på en offert för billackering åt din bil så är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Allt i Bil i Göteborg.