Falck vägassistans tecknas när du servar din bil hos oss.

Falck_logo

Reservdelar – Vi har allt

När vi servar och reprarerar bilar använder vi reservdelar från MECA vilket innebär att delarna alltid håller minst originalkvalitet, eller originaldelar beroende på vad kunden vill ha. För bilägaren kan det kännas tryggt att veta att bilens garantier fortsätter gälla vid användandet av våra reservdelar. Eftersom vi har goda samarbeten med originalleverantörer är leveranstiderna korta och priserna låga.Vi samarbetar med bland andra SAAB Parts Sweden och KW Parts och kan leverera originaldelar till SAAB, Ford US, Chrysler/Jeep och GM. Reservdelar till bland andra Volvo, Audi, VW,  Skoda, SEAT och BMW kan vi ha hos oss redan samma dag eller dagen efter. Vi samarbetar också med KG Knutsson och kan leverera reservdelar och eldetaljer till bland andra Webasto. Deras sortiment finns på www.autokatalogen.se

Bilvård är en investering som ger dig och din familj en säker bil att färdas i. För att öka bilens livslängd kommer bilen att behöva nya reservdelar, nya däck och fälgar och annan bilvård.

Du som är verkstadsägare eller reparatör kan köpa reservdelar till SAAB genom oss, vi är grossist för SAAB reservdelar genom SAAB Parts Sweden. Läs mer om detta på grossist.saabparts.com För kontakt angående reservdelar ring 031 55 48 90 (Tuve). För andra märken ring 031 51 73 53 (Ringön).