Falck vägassistans tecknas när du servar din bil hos oss.

Falck_logo

Släcka 2:or

Våra verkstäder i Hönö, Tuve och Ringön är ackrediterade vilket innebär att du lämnar vår verkstad med en besiktad och körklar bil. Har bilen fått en 2:a på besiktningen så behöver du inte besikta om bilen efter att vi åtgärdat felet, vi släcker dina 2:or och rapporterar direkt till Transportstyrelsen så att du inte behöver boka en ny tid för att få bristerna godkända.

Vi åtgärdar felen direkt oavsett om de finns inuti eller utanpå bilen, till exempel om du fått anmärkning på styrsystemet, bromsledningar, fjädring, lampor eller dörrar.

Sekretess vid besiktningsanmärkningar

Service

Vi servar alla bilmärken på samtliga Allt i Bil-anläggningar. Vi har dessutom särskild auktorisation för SAAB. Bilens behov av service avgörs av hur många mil den körts och för första servicen gäller 2000 mil.  Även om bilen inte körs så mycket så rekommenderar vi att man lämnar in bilen på service en gång om året. Regelbunden bilservice förlänger livslängden på bilen.

I en bilservice ingår kontroll av punkter enligt biltillverkarens serviceschema som gäller för just din bil. Kontroll av däckmönsterdjup, filter, olja, bromsar, bromsvätska, servo, lampor med mera ingår. När din bil genomgår bilservice hos oss garanterar vi att du får bilservice av högsta kvalitet. Vi beställer alltid våra reservdelar från MECA eller från originalmärket beroende på vad kunden vill ha. Våra goda kontakter i vår bransch gör att vi kan erbjuda korta leveranstider.

Reparation

Vi utför reparation på alla bilmärken. Om din bil skulle gå sönder rekommenderar vi alltid att man lagar skadan så fort som möjligt för att skadan inte ska leda till fler skador och förhindra  att garantier löper ut.  Vi hjälper dig med allt från byte av hela system till mindre reparationer för konkurrenskraftiga priser.

Vi ser det som ett stort förtroende att våra kunder låter oss utföra reparation på sina bilar. Välkommen att låta oss ta hand om din bil om olyckan varit framme.

Garanti

För att du ska känna dig helt trygg när du lämnar in din bil för bilservice hos oss på Allt i Bil i Göteborg så lämnar vi samma garantier som auktoriserade märkesverkstäder – för alla bilmärken. Vi är också godkända av alla större försäkringsbolag. Varmt välkommen till Allt i Bil i Göteborg!

Protokoll

Efter genomförd service får du tillbaka din bil med ifylld och stämplad servicebok, plus ett ingående serviceprotokoll där allt som kontrollerats och fixats i din bil redogörs för. Det är viktigt att man får ett giltigt protokoll och en giltig ifyllnad av serviceboken när bilen genomgått bilservice, annars kan saker som bilens garanti förlora i värde, eller till och med bli helt värdelös.

Servicebok

När du ger oss på Allt i Bil i Göteborg ansvaret för din bilservice så lägger vi alltid in alla växlar – som sig bör. Givetvis ser vi till att din bil får bästa tänkbara service – vi fyller också i serviceboken efter branschens alla regler och med godkänd stämpel. Vi är en seriös bilfirma med stort engagemang för bilars väl och ve.